Visie op de corporatie sector

De corporatiesector staat volop in de schijnwerpers. Door de economische crisis, overheidsmaatregelen en teruglopende woningverkopen is er minder geld beschikbaar. Aan de andere kant wordt er nog steeds veel verwacht van corporaties, niet alleen op het gebied van woningen, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van leefbaarheid in wijken, zorg en welzijn, veiligheid en het stimuleren van de lokale economie.

De noodzaak voor het stellen van prioriteiten, het maken van scherpe keuzes, en het evalueren van acties is dus zeer aanwezig. Betrouwbare en goede informatie is van onschatbare waarde hierbij. Maar wat is betrouwbare, goede informatie en waar halen we die op een efficiënte wijze vandaan?

USP is als marktonderzoeks- en adviesbureau binnen de corporatiesector een specialist op dit gebied en helpt corporaties middels onderzoek en advies beleid te ontwikkelen en cijfers te vertalen naar concrete acties op alle niveaus. Dit kunnen we mede dankzij onze full-service faciliteiten op het gebied van onderzoekstechnieken en –begeleiding, ons eigen gespecialiseerde callcenter en ons uitgebreide netwerk van experts in de markt. Voor veel corporaties zijn wij dan ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderzoeks- & adviespartner.

Via  de menustructuur aan de linkerkant van deze pagina kunt alles lezen  over onze onderzoeks- & adviesdiensten voor corporaties.

Contact? Klik hier.