Onze marktspecialismen

Sinds de oprichting van USP Marketing Consultancy in 1992 zijn we als onderzoeks- en advies bureau gespecialiseerd in onderzoek en advies op het gebied van bouwen, wonen, vastgoed, installatie en DHZ.

Wij geloven dat branche-specifieke onderzoekskennis het altijd wint van algemene onderzoekskennis. Door onze specialismen (zie linker menu) beschikt USP daartoe over een databank met veel relevante cijfers uit eerder verrichte onderzoeken.

Tevens bieden onze specialisaties u vaak de mogelijkheid uw onderzoeksresultaten te kunnen benchmarken met branchegenoten. Daarnaast hebben onze consultants niet alleen kennis van onderzoek maar ook van uw specifieke markt. Tot slot zorgen onze branche- specifieke kennis en ervaring ervoor dat ieder onderzoeksproject zeer effectief en efficiënt kan worden opgezet.

In het linker menu treft u onze specialisaties. Deze zijn dusdanig ingericht dat u per specialisatie gerichte informatie kunt nalezen, zoals: onze visie op de markt, onze dienstverlening, onderzoekscases, klantoverzichten, contactmogelijken en artikelen.