Organisatie

USP Marketing Consultancy is in 1992 opgericht en is gevestigd aan de Max Euwelaan 51 in Rotterdam. Inmiddels is USP uitgegroeid tot een bedrijf met 20 onderzoekers, 13 consultants en 15 facilitaire ondersteuners (ICT, OM en Call Center). Daarnaast maakt USP gebruik van zo'n tweehonderd oproepbare enquêteurs, die de 50 werkplekken in het Call Center bemannen.

Het Call Center van waaruit telefonische onderzoeken worden uitgevoerd, is in eigen beheer. Hierdoor en door de specifieke markten waar USP zich op richt, spreken de enquêteurs de taal van uw markt, waardoor de kwaliteit van de informatieverzameling optimaal en gewaarborgd is.

Naast het Call Center heeft USP ook de beschikking over haar eigen online panels. Momenteel kent het business-to-business panel BouwPanel.nl bijna 15.000 leden en het consumenten panel DeelUwMening.nl ruim 10.000 leden. USP Marketing Consultancy is aangemeld bij Infofilter, zodat USP u nooit voor onderzoek zal benaderen als u zich bij deze organisatie heeft aangemeld. Klik hier voor meer info over Infofilter.


Daarnaast is USP mede-eigenaar van uitgeverij Bouwkennis.nl en initiatiefnemer van Woonkennis.nl en BouwHRM.nl.